Yhteystiedot

Myymälämme on avoinna
ti-pe 10-16, la 10-15

su ja ma olemme suljettu

Ota yhteyttä

Puh: 044 700 5306

Sähköposti: info@otesaatio.fi

Osoite: Louhimontie 4, 21280 Raisio

Hei, hienoa kun tulit EkOtteen sivuille! Koska maailma ei tarvitse yhtäkään uutta tavaraa, tahdomme auttaa asiakkaitamme tässä yhteisessä tavoitteessa. EkOte on kierrätystavaratalo Raisiossa: saman katon alta löydät kierrätysmyymälän, ompelimon, kierrätystavaroiden vastaanottopisteen ja kahvion. Korjaamme ja tarvittaessa kunnostamme vanhat huonekalut myyntiin, korjaamme takkisi vetoketjun, hoidamme hajonneen elektroniikkasi oikein kierrätykseen ja kannustamme ekologisiin arjen valintoihin: meiltä löydät luonnonkosmetiikkaa ja ekologiset pesuaineet kotiin. Tervetuloa vastuullisempien palveluiden äärelle Louhimontielle!

EkOte on osa Sosiaalipalvelusäätiö Otetta. Ote-säätiö on voittoa tavoittelematon, yhteiskunnallinen yritys. Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr tuottaa sosiaalihuollon palveluita kunnille. EkOtteella sosiaalihuollon ammattilaiset ohjaavat vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevia henkilöitä kohti työelämää tai opiskeluita. EkOtteella voidaan myös suorittaa Ote- valmennuksessa ammattillisten opintojen tutkinnon osia.

Voit tutustua lisää Ote-säätiön toimintaan osoitteessa www.otesaatio.fi

Vastuullista kierrätystä

Yhteistyökumppaneidemme kautta varmistamme, että kierrätykseen kelpaamattomat materiaalit kuljetetaan jatkokäsittelyyn ja hävitetään asianmukaisesti. Pidätämme oikeuden kieltäytyä vastaanottamasta tavaran mikäli se on esim. rikki, homeessa tai siitä puuttuu osia. Joissakin tapauksissa perimme tavarasta kierrätysmaksun, mutta isommat ns. kaatopaikkakuormat pyydämme toimittamaan suoraan Topinojan kaatopaikalle.

Puhtaasti paras

Puhdas luonto on Suomen paras valttikortti maailmalla.

Puhtaudesta tulee pitää huolta myös tulevaisuudessa. Tähän olemme halunneet vastata antamalla asiakkaillemme mahdollisuuden ekologisiin valintoihin valitsemalla ostoskoriin esim. Ekstensholmin luomupyykkietiikan. Tuote on ekologinen ja täysin luonnossa hajoava tuote.

Valikoimistamme löytyy myös Luonkos öljynpuhdistuskakut. Tuotteet ovat 100% luonnon rakka-aineista valmistettuja ja kotimaisia. Tuotteissa ei ole käytetty mitään säilöntäaineita ja pakkauskin on muoviton ja biohajoava.

Räsymaton uusi elämä

EkOtteen omaan tuotantoon kuuluu mm. räsymattorahi. Valmistamme kierrätykseen tuoduista räsymatoista laadukkaita raheja, käsityönä.

Tilauksesta voimme tehdä rahin myös omasta matostasi. Päällinen on irrotettava ja pestävä. Rahin sisäpussissa, täytteenä on pilatesrullien tuotannosta syntyvää Nomalen solumuovia.

Nomalen solumuovin ominaisuuksina ovat mm. muotoutuvuus, säänkestävyys ja kierrätettävyys sekä uusiokäyttö.

Räsymatoista valmistamme myös koristetyynyjä, lattiatyynyjä ja laukkuja.

Tule hakemaan omasi tai teetätä omaan makuusi sopiva tuote ompelimossamme.