Meistä

Myymälämme on avoinna
ma-pe 10-17, la 10-15

su olemme suljettu

Ota yhteyttä

Puh: 044 700 5315

Sähköposti: info@otesaatio.fi

Osoite: Tasalanaukio 12, 21200 Raisio

Hei, hienoa kun tulit OteShopin sivuille! OteShop sijaitsee Raisiossa: saman katon alta löydät myymälän, verhoomo-ompelimon ja digipalvelut. Tarvittaessa verhoilemme vanhat huonekalusi tai veneen patjasi, vaihdamme takkiisi vetoketjun kuin myös hoidamme hajonneen elektroniikkasi oikein kierrätykseen ja kannustamme ekologisiin arjen valintoihin: meiltä löydät luonnonkosmetiikkaa ja ekologiset pesuaineet kotiin. Tervetuloa vastuullisempien palveluiden äärelle Raision keskustaan!

OteShop on osa Sosiaalipalvelusäätiö Otetta. Ote-säätiö on vuonna 1997 perustettu voittoa tavoittelematon, yhteiskunnallinen yritys. Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita kunnille ja yksityisille asiakkaille.  

Voit tutustua lisää Ote-säätiön toimintaan osoitteessa www.otesaatio.fi

Vastuullista kierrätystä

Yhteistyökumppaneidemme kautta varmistamme, että kierrätykseen kelpaamattomat materiaalit kuljetetaan jatkokäsittelyyn ja hävitetään asianmukaisesti.

Puhtaasti paras

Puhdas luonto on Suomen paras valttikortti maailmalla.

Puhtaudesta tulee pitää huolta myös tulevaisuudessa. Tähän olemme halunneet vastata antamalla asiakkaillemme mahdollisuuden ekologisiin valintoihin valitsemalla ostoskoriin esim. Ekstensholmin luomupyykkietiikan. Tuote on ekologinen ja täysin luonnossa hajoava tuote.

Valikoimistamme löytyy myös Luonkos öljynpuhdistuskakut. Tuotteet ovat 100% luonnon rakka-aineista valmistettuja ja kotimaisia. Tuotteissa ei ole käytetty mitään säilöntäaineita ja pakkauskin on muoviton ja biohajoava.

Räsymaton uusi elämä

OteShopin omaan tuotantoon kuuluu mm. räsymattorahi. Valmistamme vanhoista räsymatoista laadukkaita raheja, käsityönä.

Tilauksesta voimme tehdä rahin myös omasta matostasi. Päällinen on irrotettava ja pestävä. Rahin sisäpussissa, täytteenä on pilatesrullien tuotannosta syntyvää Nomalen solumuovia.

Nomalen solumuovin ominaisuuksina ovat mm. muotoutuvuus, säänkestävyys ja kierrätettävyys sekä uusiokäyttö.

Räsymatoista valmistamme myös koristetyynyjä, lattiatyynyjä ja laukkuja.

Tule hakemaan omasi tai teetätä omaan makuusi sopiva tuote verhoomo-ompelimossamme.