Maksutavat ja toimitukset

Voit maksaa verkkokaupassa ostoksesi Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelun kautta pankki/luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express), omasta verkkopankistasi, tai mobiilimaksuna. Voit myös noutaa ja maksaa tuotteet suoraan myymälässämme. Kun teet tilauksesi verkkokaupan kautta, keräämme tuotteet sinulle valmiiksi.

Checkout on osa OP-Ryhmää, sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoslupa. Kun tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi lukee Checkout Finland Oy, tämä tarkoittaa sitä, että Checkout on välittänyt maksusi.

Pankkimaksuissa käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Korttimaksuissa käytössä ovat kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.  Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta lainkaan verkkokauppamme järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat palveluita, joilla voi maksaa ostokset tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun puhelimen tai muun älylaitteen sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa applikaatiossa.

Pakkaamme lähetettävät tuotteet mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleihin. Uudelleen käytettävät pakkaukset ovat siistejä ja puhtaita.
Huomaatkan, että osa verkkokauppamme tuotteista on käytettyjä. Niissä saattaa siis olla käytön jälkiä. Kaikki myynnissä olevat tuotteet pestään, puhdistetaan ja tarkastetaan ennen myyntiin laittoa.

Verkkokauppatilaukset käsitellään myymälän aukioloaikoina.